دکوراسیون پاساژ

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری به لحاظ موقعیت اقتصادی که برای هر مکان ایجاد می کند، دارای اصول طراحی مهمی است. طراحی داخلی مغازه می تواند دارای المان های ساده یا پیچیده طراحی باشد که روند رشد یک فضای تجاری را ارتقا دهد. طراحی داخلی مرکز تجاری و واحد های آن، بستگی به موقعیت پروژه یا طرح کل مجموعه دارد. طراحی یک واحد تجاری بزرگ یا کوچک می بایست ویژگی یا ضوابط کل مجموعه را در نظر گیرد، تا خدشه ای به کل سیستم وارد نکند.

 امروزه طراحی داخلی پاساژ و یا مجتمع های خرید در شهرها به چشم می خورد و اکثر این مراکز خرید به صورت ویژه طراحی و اجرا می شوند که معمولا اکثر شهرها بر اساس نیاز ساکنان این شهر شروع به ساخت آنها می کنند.  نوع فعالیت این مراکز با توجه به اصناف تعریف می شود، عموما این مراکز یا به صورت حرفه ای در یک صنف خاص و یا در چند صنف با هم فعالیت می کنند.

بهتر است نسبت به سلیقه مخاطبین خود و آن چیزی که مراجعه کنندگان مغازه شما به دنبالش می باشند، آگاهی کافی کسب کنید، تا بتوانید حداکثر سود را نصیب خود نمایید. به این منظور، اگر مایل هستید یک ویترین خاص، شیک و در عین حال، دارای چیدمان اصولی و مناسب داشته باشید، باید از ایده های منحصر به فرد و مبتکرانه در طراحی آن استفاده کنید. این موضوع در رابطه با کلیت طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نیز صدق می کند و ایده ای که سبب متمایز شدن مجتمع شما از دیگر مجمتع ها گردد، می تواند برگ برنده شما باشد.

طراحی ویترین فروشگاه  یا مراکز تجاری چیزی فراتر از نمایش محصولات است، همانطور که طراحی فروشگاه فراتر از  طراحی یک ویترین است. هر دو در واقع در کنار هم، مفهوم یک فروشگاه را تقویت می کنند، مشتریان را جذب می کنند و برندینگ را بهبود می بخشند.

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری ابعاد فروشگاه ها بر اساس نوع کالا، مبلمان، سازه و نیازمندی های آن تعیین می شود. برخی از ابعاد و استانداردهای کلی فروشگاه ها در یک مرکز تجاری عبارتست از:

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری حداقل عرض مغازه ها ۳ متر و حداقل مساحت آنها ۱۵ متر است. مغازه ای با امکان حرکت تنها یک مشتری در راهرو بین ردیف اجناس، معمولا دارای عرض ۳.۵ الی ۴.۵ متر و طول ۹ الی ۱۸ متر می باشد.

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری بالکن ها حداقل باید ۲.۲ متر از کف مغازه ها فاصله داشته باشند تا وسایل و کالاها به راحتی در آن جای گیرند. ارتفاع کف نیم طبقه تا سقف، حداقل ۱.۹ متر برای استفاده های عمومی است.

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری حداقل عرض راهروها برای فروشنده ها ۵۰ سانتی متر و عرض مناسب ۶۰ الی ۷۰ سانتی متر می باشد. عرض راهروهای عمومی و اصلی حداقل ۱.۵ متر و حداکثر ۳.۲ متر می باشد. عرض مناسب ۱.۷ تا ۲ متر است.

حداقل ارتفاع سقف فروشگاه ها و به طور کلی فضاهای تجاری ۳.۸ متر تا ۴ متر در نظر گرفته می شود که در حدود ۱ متر از فضاهای مسکونی بیشتراست. در طراحی پاساژ و فضاهای تجاریمحل قرار گیری صندوق معمولا نزدیک به درب خروجی است.

 

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری طراحی نما اهمیت بسیار زیادی دارد. شکل ظاهری و نمای یک مغازه، پاساژ و یک محیط تجاری، اولین چیزی است که مشتری در نگاه اول می بیند. این طراحی باید به گونه ای باشد که مشتری را به خود جذب نماید. این طراحی داخلی باید به گونه ای باشد که تاثیرات مثبت روانی بر مشتری داشته باشد تا حس خوبی را به وی القاء کند. در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نحوه چیدمان وسایل و طراحی دیوار و سایر المان هایی که در طراحی داخلی یک فضای تجاری  استفاده می شود، همگی تاثیر مستقیمی بر جذب مشتری و رونق هر چه بیشتر کسب و کار دارد. صاحبان همه کسب و کارها از آرایشگاه ها تا پاساژهای تجاری همگی خواستار داشتن یک فضای داخلی بسیار لوکس هستند تا مشتری را در نگاه اول به تحسین بیاندازد. بنابراین صاحبان کسب و کار علاوه بر کیفیت ارائه محصولات و سایر خدمات، برای طراحی داخلی مجموعه خود نیز باید وقت کافی اختصاص دهند و از متخصصان این کار استفاده نمایند تا کسب و کار آنها رشد کند.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

مزایای دکوراسیون پاساژ

مزایای یک طراحی داخلی پاساژ خوب در یک کسب و کار موفق باشد، ظاهر یک فروشگاه، راهرو و محیط تجاری اولین چیزی است که مشتری در نگاه اول می بیند و این طراحی باید به گونه ای باشد که مشتری را جذب کند.  این طراحی داخلی باید به گونه ای باشد که تاثیرات روانی مثبتی بر روی مشتری بگذارد تا حس خوبی را القا کند.  چیدمان مبلمان و طراحی دیوارها و سایر عناصر به کار رفته در طراحی داخلی یک فضای تجاری تاثیر مستقیمی در جذب مشتری و رونق آینده کسب و کار دارد.  صاحبان همه مشاغل، از آرایشگاه ها گرفته تا مراکز خرید، همگی خواهان یک فضای داخلی بسیار مجلل هستند تا در نگاه اول مشتری را تحت تاثیر قرار دهند. از این رو صاحبان مشاغل علاوه بر کیفیت محصولات و سایر خدمات، زمان کافی را صرف طراحی فضای داخلی مجموعه خود می کنند و کارشناسانی را برای توسعه کسب و کار و معروف شدن در این زمینه استخدام می کنند.

 

طراحی داخلی پاساژ یا مجتمع تجاری چه زمانی باید انجام شود؟  یکی از نکات مهم در طراحی محیط کسب و کار، زمان اجرای این عملیات است.  لازم به ذکر است طراحی داخلی مجتمع تجاری با توجه به وسعت این محیط ها باید در زمان ساخت مجتمع انجام شود.  این سوال در فروش واحدهای تجاری بسیار مهم است و باید مورد توجه سازندگان قرار گیرد.  خاطرنشان می شود که پس از چندین سال ساخت یک محیط تجاری مانند پاساژ، به دلیل اینکه طرح آن از بین رفته یا شسته می شود، باید بازسازی شود.

 

صاحبان پاساژ و واحدهای تجاری که در یک مجتمع زندگی می کنند باید توجه داشته باشند که کسب درآمد و ادامه فعالیت تجاری خود به زیبایی مجتمعی که در آن زندگی می کنند بستگی دارد، بنابراین نباید به چیدمان داخلی مجتمع تجاری وابسته باشند. می توانند برای تزیین محیط کار خود به طراحان داخلی و افرادی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت می کنند مراجعه کنند و حتما تاثیر این مشکل را بر فعالیت اقتصادی خود ببینند.  در طراحی گذرگاه و طراحی داخلی پاساژ خرید باید به شکل مغازه ها نیز توجه شود.  نوع چیدمان و دکوراسیون هر واحد تجاری می تواند تاثیر بسزایی در کل ساختمان داشته باشد.

قسمت های اصلی مجتمع تجاری

برای شروع کار طراحی داخلی تجاری باید قسمت های مهم هر ساختمان را شناسایی کرد. به طور کلی هر مجتمع تجاری دارای ۵ بخش اصلی و مهم است که این پنج بخش شامل تجاری کلان، تجاری فرهنگی، تجاری خرد، رستوران ها و کافی شاپ ها هستند. البته لازم به ذکر است که هر کدام از این بخش ها نیز دارای زیر مجموعه هایی هستند. هر کدام از این بخش ها دارای طراحی مخصوص به خود هستند که باید در نهایت منجر به یک طراحی هارمونیک شود. در ادامه با قسمت های مهم طراحی داخلی تجاری آشنا می شویم.

شناخت مهم ترین فاکتورها در طراحی فضاهای تجاری

نورپردازی در طراحی داخلی پاساژ

یکی از قسمت های مهم پس از طراحی داخلی فروشگاه ها و مغازه ها استفاده از سیستم های روشنایی مختلف است. این موضوع اهمیت بسیار زیادی در زیبایی دکور فروشگاه های شما دارد و می تواند در بین فروشگاه های مختلف جلب توجه کند. در این زمینه باید از یک نورپردازی حرفه ای استفاده کرد که رنگ بندی آن متناسب با فروشگاه شما باشد. البته هر کدام از قسمت های یک مجتمع تجاری نیازمند نور مناسب خود هستند. به عنوان مثال زمانی که هدف فروشگاه شما فروش محصولات آرایشی و بهداشتی است باید از سیستم های روشنایی قوی استفاده کرد که مشتری ها بتوانند براحتی محصول خود را انتخاب کنند.

 طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری می تواند از نظر اقتصادی و کسب درآمد تاثیرگذار باشد و به همین جهت بسیار مورد توجه واقع می شود. برای آن که بتوان به نتیجه مطلوبی دست یافت باید از یک اصول حرفه ای پیروی کرد. برای آن که بتوان طراحی پاساژ و فضاهای تجاری را به صورت مناسب انجام داد، باید عوامل مختلفی را مد نظر قرار داد. موقعیت و کارایی آن مجموعه در طراحی داخلی مجتمع تجاری موثر و حائز اهمیت است. این یعنی نمی توان هر بخش از مجموعه را به صورت مجزا طراحی کرد و باید کل مجتمع را در نظر گرفت تا مشکلی ایجاد نشود. به طور کلی اگر طراحی داخلی تجاری به درستی شکل بگیرد، می تواند در رونق کسب و کار و افزایش درآمد نیز تاثیر مطلوبی بگذارد. طراحی داخلی در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری باید به گونه ای باشد که علاوه بر زیبایی و چشمگیر بودن به طور کاملا مناسب از تمامی فضا استفاده ای بهینه شده باشد. به طوری که هر بخش مختص به یک قسمت باشد و هیچ فضایی بدون استفاده نماند.

بهتر است نسبت به سلیقه مخاطبین خود و آن چیزی که مراجعه کنندگان مغازه شما به دنبالش می باشند، آگاهی کافی کسب کنید، تا بتوانید حداکثر سود را نصیب خود نمایید. به این منظور، اگر مایل هستید یک ویترین خاص، شیک و در عین حال، دارای چیدمان اصولی و مناسب داشته باشید، باید از ایده های منحصر به فرد و مبتکرانه در طراحی آن استفاده کنید. این موضوع در رابطه با کلیت طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نیز صدق می کند و ایده ای که سبب متمایز شدن مجتمع شما از دیگر مجمتع ها گردد، می تواند برگ برنده شما باشد.

طراحی ویترین فروشگاه  یا مراکز تجاری چیزی فراتر از نمایش محصولات است، همانطور که طراحی فروشگاه فراتر از  طراحی یک ویترین است. هر دو در واقع در کنار هم، مفهوم یک فروشگاه را تقویت می کنند، مشتریان را جذب می کنند و برندینگ را بهبود می بخشند.

راحی پاساژ و فضاهای تجاری در تهران، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در تهران – آفتاب، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در تهران – بومهن، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در تهران – پردیس، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در تهران – کن، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در اسلام شهر، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در اسلام شهر – چهاردانگه، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در پاکدشت، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در پاکدشت – شریف آباد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در دماوند، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در دماوند – رودهن، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم – بوستان، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم – پرند، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم – صالح آباد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم – گلستان، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در رباط کریم – نصیرآباد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ری، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ری – حسن آباد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ری – خاوران، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ری – کهریزک، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در شهریار، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در شهریار – اندیشه، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در فيروزکوه، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در فيروزکوه – ارجمند، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در قدس، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در لواسان، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در لواسان – فشم، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ملارد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ملارد – صفا دشت، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ورامین، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ورامین – پیشوا، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ورامین – جوادآباد، طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در ورامین – قرچک.

 

دکوراسیون داخلی پاساژ

دکوراسیون پاساژ کوچک

دکوراسیون مغازه پاساژ

دکوراسیون پاساژ جدید

طراحی دکوراسیون پاساژ

X